top of page

Varmt välkommen in
till Fanniesyoga online,

din Yogastudio hemma, som ger dig möjlighet att på ett enkelt och tillgängligt sätt skapa hållbara Yogarutiner i din vardag. 

Ännu inte medlem?

Redan medlem?

_DSC2251.jpg

Välj mellan 3 olika prisplaner

Där du betalar via autogiro månadsvis, halvårsvis eller helårsvis för ditt medlemskap

 • FANNIESYOGA MEDLEM

  1 140kr
  Varje år
  95 kr/månad
   Prova gratis i 7 dagar
 • FANNIESYOGA MEDLEM

  810kr
  Var 6 månad
  135 kr/månad
   Prova gratis i 7 dagar
 • FANNIESYOGA MEDLEM

  175kr
  Varje månad
  175 kr/månad
   Prova gratis i 7 dagar

175 kr/månad

Betalas månadsvis

Yoga online Svenska

135 kr/månad

Betalas 810 kr var 6e månad

Yoga online för alla

95 kr/månad

Betalas 1140 kr var 12e månad

Yoga för nybörjare
_DSC2260.jpg

Perfekt för dig som:

Lever i en stressfylld vardag

Behöver göra något åt stelhet och smärta i kroppen

Vill utveckla din fysiska och mentala balans, styrka och flexibilitet

Längtar efter en att enkelt skapa en morgon, lunch eller kvällsrutin

Behöver verktyg för att hantera stress bättre

Vill hålla dig skadefri

Vad medlemmar hos Fanniesyoga säger:

Lär känna din instruktör, Fannie:

Fannie är grundare och ägare av Fanniesyoga sedan 2019 då hon gjorde en livsförändrande resa till Indien för att utbilda sig till Yogalärare efter år av utmaningar kring prestationsångest, stress, kost och träning. Som tidigare fotbollsspelare och passionerad hobby-löpare har hon alltid haft stor passion för rörelse, men det var först när Yogan kom in i hennes liv som hon började finna balans i sin träning och äntligen hålla sig fri från skador. Yogan har också haft en betydande inverkan på Fannies mentala balans, förmåga att hantera stress och prestationsångest samt att följa sitt hjärtas längtan när det kommer till livsstil, äventyr och resor. Hon lever ett liv på resande fot, runtom Latin Amerika och Afrika varifrån hon med tiden utvecklat sin Online Yoga plattform. Med stor passion för rörelse, natur och hav utvecklar hon koncept, klasser och retreats med syfte att utforska mer av det som finns inom oss själva i samklang med det som fysiskt befinner sig utanför oss, som hav, skog, berg och andra människor. Fannie brinner för rörelse, naturen och havet. Hon skapar koncept, leder klasser och anordnar retreats med syfte att utforska det som finns inom oss i harmoni med det som omger oss fysiskt, såsom hav, skogar, berg och andra människor. Med utgångspunkt i Hatha Yoga, grunden av all praktisk Yoga, med stark betoning på andetaget bjuder hon in till en praktik öppen för alla. Hos Fanniesyoga finner du allt från Online Yoga, Holistisk Hälsocoachning, Retreats i Sverige och på Island, Reiki Healing samt Yogaklasser på Smögen under sommaren. Allt med syfte att skapa mer balans och bättre välmående genom medvetna rörelser och andetag. Såväl genom tuffare, mer fysiskt krävande Hatha Flow klasser till lugna flöden, Yin Yoga och meditationer av olika slag. Målet är att skapa en plats för dig att öka din närvaro genom de olika skedena i livet. Det handlar om att släppa taget om det som tynger dig och skapa utrymme för att välkomna mer av det du önskar i ditt liv. På så sätt kan du förverkliga dina drömmar och aktivt forma din verklighet.

Utbildningar:

200H Yogalärarutbildning Hatha Flow, 2019, Santosa Yoga School, Indien

300H Avancerad Yogalärarutbildning (Hatha, Ashtanga, Yin), 2023, Mathatitu Yoga Ashram, Indien

Diplomerad Holistisk Hälsoterapeut, 2021, Holistic Health Academy, Online

Reiki Healer Shoden 1, 2022, In Spirit Reiki, Stockholm

Vanliga frågor

Behöver jag ha Yogat förut för att bli medlem?

Absolut inte. Fanniesyoga är skapat för alla nybörjare till avancerade Yogautövare. Fannie rekommenderar alltid nybörjare att börja med programmet "Yoga från grunden / Nybörjaryoga" och sedan ta det därifrån. Det finns flera turtorials för hur du bäst utför återkommande nyckel-positioner, och lugnare klasser som ofta är bra att använda sig av i början av sin Yogapraktik. I alla klasser presenteras olika alternativ av positioner i olika flöden som gör det enkelt för dig att anpassa praktiken utefter din personliga nivå.

Vad kostar ett medlemskap?

Du kan bli medlem månadsvis för 175kr/månad, halvårsvis för 135kr/månad, eller helårsvis för 95kr/månad. Du väljer den betalningsplan du är intresserad av när du registrerar dig, men får alltid 7 dagar gratis prova på innan någon betalning dras från ditt kort.

Hur blir jag medlem?

Följ dessa fem steg: 1. Klicka på "Påbörja gratis provperiod" på det medlemskap du är intresserad av ovan 2. Klicka på "registrera dig" och registrera dig då via gmail, facebook eller din mailadress. Eller "logga in" om du har registrerat dig tidigare 3. Registrera ditt betalkort, och klicka på "köp nu" 4. Ditt kort kommer inte debiteras förrän om 7 dagar, om du inte valt att avsluta ditt medlemskap innan provperioden gått ut 5. Gå till medlemssidan, där alla klasser går att finna, och logga in för att komma åt alla videor och program

 • FANNIESYOGA MEDLEM

  175kr
  Varje månad
  175 kr/månad
   Prova gratis i 7 dagar

175 kr/månad

Betalas månadsvis

4.png
 • FANNIESYOGA MEDLEM

  1 140kr
  Varje år
  95 kr/månad
   Prova gratis i 7 dagar
 • FANNIESYOGA MEDLEM

  810kr
  Var 6 månad
  135 kr/månad
   Prova gratis i 7 dagar

135 kr/månad

Betalas 810 kr var 6e månad

3.png

95 kr/månad

Betalas 1140 kr var 12e månad

2.png

Vad ingår i mitt medlemskap?

En digital Yogastudio Yogaklasser av olika längd, teman och intensitet Meditationer och andningsövningar​ Tillgång till alla klasser inkl. de program som finns hos Fanniesyoga Löpande tillgång till nytt material Inspirerande mail som gör att du inte glömmer bort ditt medlemskap Daglig support av Fannie vid behov

Jag har glömt mitt lösenord, hur gör jag?

Tryck på "glömt lösenord" vid inloggning, så kommer ett mail till dig med en återställningslänk Detta kan du även göra om du tidigare registrerat dig med Gmail eller Facebook, men nu hellre vill logga in via din mailadress

Kan jag avsluta mitt medlemskap när som helst?

Självklart kan du avsluta när som helst, men det lovar vi att du inte kommer vilja när du kommit in i din Yogarutin där hemma :) För att avsluta medlemskapet kan du trycka på "min sida" och där avsluta det medlemskap du har. Nästa betalning kommer då inte dras från ditt betalkort, men du kan Yoga fram tills dess att nästa betalning egentligen skulle dras. Du får självklart ett mail med info om när din tillgång till klasserna tar slut.

Guide till medlemssidan för medlemmar

Här kan du ta del av en guide för användandet av medlemssidan så att du får ut så mycket som möjligt av medlemssidan

Vad är Hatha Yoga?

Hatha Yoga är grunden till all praktisk Yoga, och Hatha Flow Yoga är en mer flödande och mjuk variant av Hatha. Hatha Flow Yoga innehåller mycket solhälsningar, mycket rörelse och dynamiska földen där vi alltid kopplar ihop rörelsen med andetaget. Väldigt lik Vinyasa Yoga, men något mjukare och mer tillåtande. Här nedan är vår standard-solhälsning. Ta fram Yogamattan och testa direkt! I nybörjarprogrammet går Fannie igenom solhälsningen ännu långsammare och mer grundligt, så var inte orolig ifall du är nybörjare och inte riktigt hänger med i detta flöde än.

bottom of page