top of page

Solhälsningsvariationer

En serie av 10 korta klasser á 10-15 min, med utsikt över havet från en av mina absoluta favoritstränder i Kapstaden. Varje klass innehåller solhälsningar med olika typer av variationer beroende av tema för respektive klass.

Hur?

Varje solhälsnings-klass innehåller en omgång* standard-solhälsning, följt av två omgångar solhälsningar där vi placerar ner knäna i mattan och två omgångar solhälsningar där vi inte placerar ner något av knäna i mattan - utan håller oss till stående positioner. Totalt ingår alltså fem omgångar av solhälsningar i varje klass.

*En omgång = en solhälsning då du kliver bak mer höger fot en gång och nästa gång med vänster fot

Längd & tema

Varje klass har ett eget tema och innehåller nya positioner som gör alla solhälsnings-klasser unika. Alla klasser är mellan 10-15 min långa. Därav kommer de passa perfekt som uppvärmning till andra yogaklasser, träningspass eller som en enskild kort klass att starta dagen med!

Nivå

Detta är inte nybörjarklasser utan de är anpassade efter dig/er som Yogat med mig tidigare. Därav kan klasserna upplevas något ”snabba” första gången man gör de. Men testa att repetera samma klass flera gånger och du kommer snabbt känna dig bekväm med tempot!

Tillgång till klasserna

Vid köp av programmet alt. Fanniesyoga medlemskap:

 • Solhälsningar

  225kr
  Giltigt i 2 år
 • FANNIESYOGA MEDLEM

  175kr
  Varje månad
   Prova gratis i 7 dagar