top of page
DSC06668.JPG

Yogaretreat på Hållö

med Fannie och Hrönn

torsdagen den 20 juli till lördagen den 22 juli, v.29

FULLBOKAT!

Koppla av på en plats utöver det vanliga

DSC06718.JPG

Hållö som ligger ca 15 min utanför Smögen med båt är med sin fyr, marmorbassäng och sina unika granitklippor ett av Bohusläns mest unika resemål. Här kommer du få bo på öns vandrarhem, Utpost Hållö och luta dig tillbaks i naturen.

 

Under retreatet blir du guidad av Fannie och Hrönn, in till olika typer av Yogaklasser och meditationer ute på de släta klipporna och framför havet som omger dig åt alla håll. Fannie ger även Reiki energi under YinYoga klasserna medan Hrönn ger dig ljuvlig nack och huvudmassage.

 

Runt omkring all Yoga och allt lugn, bjuds det på god vegetarisk mat lagad från grunden av lokala råvaror. Du får även fri tid till att bada i havet och i bastu, ta egna promenader och stunder för dig själv eller med andra deltagare mellan schemalagda klasser, workshops och måltider.

Praktisk info:

Hållö ligger ca 15 min utanför Smögen och 20 min utanför Kungshamn.

 

Hit kommer du med båt på torsdagen den 20 juli:

1.med Hållö Färjan kl.11.30 från Smögenbryggan på Smögen, eller

2.med Hållö Expressen kl.11.30 från Bäckevikstorget i Kungshamn.

 

Vi bor på Utpost Hållö och håller oss utomhus så mycket som vädret tillåter.

Retreat facilatorer

Yoga - Holistisk hälsa - Qinopraktik - Massage - Reiki Healing

Hrönn och Fannie heter vi som anordnar detta retreat och leder dig genom de tre dagarna på Hållö. Vi är mor och dotter, från Smögen och älskar båda att Yoga och vara utomhus i naturen så mycket vi bara kan - och då särskilt i havet oavsett temperatur.

 

Hrönn driver Hrönns Massage & Qinopraktik på Smögen med behandlingar och Yoga året runt. Utöver flera utbildningar inom anatomi och olika behandlingsformer är Hrönn utbildad Global Yoga lärare (200H) samt YinYoga lärare. Fannie driver Fanniesyoga som digital Yogastudio då hon är utomlands under vintrarna, och håller sedan i Yoga och event på Smögen under somrarna. Fannie är utbildad Hatha flow Yogalärare (500H) , Holistisk Hälsocoach och Reiki healer.

 

Med våra olika utbildningar, typer av Yogaklasser, behandlingar och personligheter kompletterar vi varandra väldigt fint och kan således erbjuda en bred kompetens och varierade Yogaklasser, meditationer, workshops och behandlingar.

Boka plats på väntlista

DSC06641.JPG
DSC06750.JPG
DSC06686.JPG
bottom of page