top of page
Reiki Treatment

Reiki

en tusenårig behandlingsmetod från Japan och Tibet, som syftar till att öka livskraften.

 • 75 min YinYoga med Reikihealing, i liten grupp.

  Läser in dagar...

  255 svenska kronor
 • 90 min av YinYoga med Reikihealing, i liten grupp.

  Läser in dagar...

  275 svenska kronor
 • Huvudmassage, chakrabalansering samt Reikihealing i form av handpålägg...

  1 h

  675 svenska kronor

Vad är Reiki?

Reiki är en mjuk men samtidigt väldigt effektiv energibehandling vid till exempel smärta, stress, utbrändhet, oro, sömnsvårigheter, ångest samt fysiska och mentala spänningar. Det är också en fantastisk metod för personlig utveckling, bättre självförtroende och djupa livsinsikter. Rent fysiskt i kroppen kommer man med Reikienergin åt en djup avslappning samtidigt som oxytocinet i kroppen ökar (kroppens egna lyckohormon). Det hjälper således personen som får behandling/Reiki handpåläggning att läka sig själv, öka välbefinnandet och höja livskvaliteten.

Reiki består av två ord: rei, som betyder universell och ki: som betyder livsenergi.

Reiki Behandling

Reiki behandling

Under själva reikibehandlingen hos Fannie, inleder vi med ett kort samtal om hur du mår i dagsläget. Därefter får du lägga dig på en massagebänk eller madrass, fullt påklädd under en filt.

Behandlingen börjar med att du får en huvudmassage och guidad meditation för att kunna landa bekvämt och avslappnat. Därefter lägger Fannie varierande, stilla handpositioner på olika delar av kroppen. Under dessa handpåläggningar kan du uppleva diverse olika fysiska sensationer, som värme, kyla, pirr, tyngd eller lätthet.

YinYoga med Reikienergi

Under en YinYoga klass med Reiki energi guidar Fannie dig och en liten grupp till olika avslappnande YinYoga positioner och ger olika handpåläggningar på er i gruppen. Reikienergin flödar i salen under hela klassen, men du får omkring 10-15 minuter av handpåläggning totalt under klassens gång - lite beroende på exakt antal i gruppen.

Kristaller Salvia Rökelse
Doft oljor Reiki Healing

Efteråt

Efter en behandling eller Yin+Reiki klass kan man uppleva sig skönt utvilad, helt slut, upprymd eller känslosam – alla känslor är välkomna och oberoende hur man känner sig efter behandlingen så har ett healande förlopp satts igång och det som behöver komma ut – det kommer ut!

Ofta mår man bra av att gå på flera behandlingar/klasser i följd, och det kan emellanåt vara nödvändigt för att nå långsiktiga effekter av healingen. Vanligtvis brukar det då gå två-tre veckor mellan behandlingarna.

För vem?

Reiki kan tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och har ingenting med religiös tro eller övertygelse att göra. Det går dessutom att vara hur skeptisk som helst emot metoden, den fungerar ändå!

Friskvård

Idag klassas Reiki som rehabiliterande friskvård av Skatteverket och kan användas till friskvårdsbidrag. I Sverige används det ännu inte på sjukhus, men det gör det i Norge, England, USA, Australien, Spanien och Uruguay. Många studier har gjorts inom flera områden och framförallt visar dem att Reiki har en bra effekt och att resultaten ökar välbefinnandet och ger både fysisk och psykisk förbättring på många områden.

3.png
2.png
1.png
bottom of page