top of page
D80E03E6-1042-4549-B6AF-E95DC67680E5.JPG

Dagsretreat

med Fannie på Smögen,

lördagen den 8e juni

En efterlängtad dag tillsammans på Smögen

Unna dig en välbehövlig förmiddag av rörelsekärlek, djupa andetag, go-frukost och semi-kalla bad. Allt för att ladda batterierna och ge ditt välmående en härlig boost inför sommaren.

 

Tillsammans med Fannie, din Yogalärare med RYT500, som guidar dig genom dagen med inspiration från naturen runtom oss här på Smögen.

Upplägg för dagen

Vi börjar morgonen med en lång och härlig Yogaklass fylld av både Yin och Yang, därefter serveras en riktig go-frukost som vi avnjuter tillsammans. Efter frukosten guidas du in till en meditation som avslutas med en fin reflektion såhär inför sommaren.

 

Vi tar oss sedan ut på en härlig promenad runtom Smögens klippor, med 5 utvalda Yogastopp där du får stretcha ut kroppen lite extra och njuta av utsikten. Promenaden leder oss till en brygga, där vi landar för ett valfritt, uppfriskande semi-kallt bad i havet. Här fikar vi även lite gott innan vi rundar av vid 13.30-tiden.

Frågor och svar

För vem?

Retreatet är utformat till att både nybörjare och vana utövare ska kunna vara med och få ut så mycket som möjligt av dagen. Det kommer finnas flera alternativ i Yogan och Yogastoppen på promenaden, så att du kan anpassa nivån på övningarna utefter din kropp just denna dag.

Vart på Smögen?

Retreatet utgår från Hrönns Massage & Qinopraktik, Hasselösundsvägen 5, Smögen.

 

Vad händer om vädret är riktigt bra, eller riktigt dåligt?

Om vi har tur med vädret denna dag, kommer fler moment flyttas ut till naturen (morgonyoga och frukost).

 

Om vi har extrem otur med vädret denna dag, kommer Yoga-promenaden ersättas med en Yoga-workshop inomhus.

 

Så oroa dig inte för väderförhållandena, förhoppningsvis är det vanligt svenskt sommarväder men oavsett kommer denna dag anpassas och göras till den bästa möjliga!

Praktisk info

Lördagen den 8e juni

Datum

Schema Kl.08.00 Välkomnande Morgonyoga 120 min totalt, med en härlig mix av lugna Yin positioner och sköna, mjuka Yangflöden. Vi börjar lugnt för att avsluta denna långa klass med energi. Kl.10.00 Frukostfika, te och mingel Guidad meditation och reflektion Kl.11.00 Promenad ut på klipporna med 5 utvalda Yogastopp Kl.12.30 Landar vi på en brygga för semi-kalla bad och en liten fika innan vi rundar av vid 13.30-tiden

Kl.08.00 till 13.30

Hrönns Massage, Hassleösundsvägen 5 Smögen

Plats

Ingår 120 min Yoga (Yin och Yang) Generös frukost från Coza Café Guidad meditation och reflektion Promenad med Yoga-stopp Semi-kalla bad Liten fika

Rörelsekärlek, djupa andetag, semi-kalla bad och go-frukost

Ord.pris: 695kr, boka-tidigt innan den 26/5: 555kr

Investering

New-30.jpg

Din instruktör

Fannie heter jag som anordnar detta retreat och leder dig genom det. Jag driver Fanniesyoga som digital Yogastudio när jag är reser och bor på olika platser under vintrarna, och håller sedan i Yoga och event på Smögen under sommarmånaderna.

Min relation till Yogan har varit självklar och stark efter en livsförändrande resa till Indien 2019 där jag utbildade mig till Yogalärare med de mest inspirerande lärarna jag haft.  Efter tre års fortsatt praktiserande och Yogaundervisande åkte jag för ett år sen tillbaks till Indien för att utvecklas än mer och har sedan dess 500RYT i bagaget.

Under mina år av praktiserande och undervisande har jag utvecklat flera olika koncept och ett av de senaste och allra mest omtyckta koncepten, är just att promenera eller jogga lugnt i kombination med "Yoga-stopp". I detta koncept ser vi mer av naturen och stannar upp på platser jag omsorgsfullt valt ut för att du ska få stanna upp och njuta av utsikten på några av mina absoluta favoritplatser på Smögen - samtidigt som vi sträcker ut kropparna, stärker balansen eller fördjupar våra andetag. Ett perfekt inslag på ett retreat som detta - då naturen är med oss som en röd tråd genom dagen.

Ord från deltagare på tidigare retreats:

Boka plats på retreatet

52682AA2-E1F1-4112-AF98-C53E64EBF6F3.JPG
23BA287E-A893-4A8D-B7D7-AE0515DECDBC.JPG
310D0B64-2775-42E4-916E-5E14F4F287B4.JPG
bottom of page