top of page
D80E03E6-1042-4549-B6AF-E95DC67680E5.JPG

Dagsretreat

med Fannie på Smögen,

lördagen den 29e juni

En välbehövlig dag tillsammans på Smögen

En förmiddag av rörelsekärlek, djupa andetag, god frukost och bad. Allt för att ge ditt välmående en härlig boost inför sommaren, med inspiration till rörelser och andningsövningar som du kan använda i din vardag framöver.

 

Dagen sker tillsammans med Fannie, din Yogalärare med RYT500, som guidar dig genom klasserna med teoretiskt och praktisk erfarenhet inom Hatha Yoga som hon förmedlar på ett greppbart och inspirerande sätt.

Upplägg för dagen

Vi startar med en lång och härlig Yogaklass fylld av både Yin och Yang, därefter serveras en god och mättande frukost som vi avnjuter tillsammans. Efter frukosten guidas du in till en meditation och några enkla, andningsövningar.

När vi smält frukosten får du en workshop-klass fylld av tekniktips i vanligt återkommande positioner och solhälsningar. Fannie går igenom positionerna ordentligt och hjälper till med eventuella justeringar - som är viktiga för att minska risken för skador i din Yogapraktik. 

 

Vi tar oss sedan ut på en härlig promenad runtom Smögens klippor, med 5 utvalda Yogastopp där du får stretcha ut kroppen lite extra och njuta av utsikten. Promenaden leder oss till en brygga, där vi landar för ett valfritt, uppfriskande bad i havet. Här fikar vi även lite gott innan vi rundar av vid 13.30-tiden.

Vad deltagarna på dagsretreatet den 8/6 säger:

Frågor och svar

För vem?

Retreatet är utformat till att både nybörjare och vana utövare ska kunna vara med och få ut så mycket som möjligt av dagen. Det kommer finnas flera alternativ i Yogan och Yogastoppen på promenaden, så att du kan anpassa nivån på övningarna utefter din kropp just denna dag. Workshop-klassen är också den utformad för både nybörjare och vana utövare.

Vart på Smögen?

Retreatet utgår från Hrönns Massage & Qinopraktik, Hasselösundsvägen 5, Smögen.

 

Vad händer om vädret är riktigt bra, eller riktigt dåligt?

Om vi har tur med vädret denna dag, kommer fler moment flyttas ut till naturen.

 

Om vi har extrem otur med vädret denna dag, kommer Yoga-promenaden ersättas med mer Yoga inomhus.

 

Så oroa dig inte för väderförhållandena, förhoppningsvis är det vanligt svenskt sommarväder men oavsett kommer denna dag anpassas och göras till den bästa möjliga!

Praktisk info

Lördagen den 29e juni

Datum

Schema Kl.08.00 Välkomnande Morgonyoga 120 min totalt, med en härlig mix av lugna Yin positioner och sköna, energigivande Yangflöden. Kl.10.00 Mättande frukost med kaffe, te och mingel Guidad meditation och andningsövningar Kl.11.00 Workshop-klass med ingående instruktioner till flera vanligt återkommande Yogapositioner inom Hatha Yoga Kl.12.00 Promenad ut på klipporna med 4 utvalda Yogastopp Kl.13.00 Bad och en liten fika innan vi rundar av vid 13.30-tiden Vill man så kan man stanna kvar på bryggan och bada mer, såklart.

Kl.08.00 till 13.30

Hrönns Massage, Hassleösundsvägen 5 Smögen

Plats

Ingår 120 min Yoga (Yin och Yang) Generös frukost, kaffe och te Guidad meditation och andningsövningar 60 min Workshop-klass Hatha Yoga positioner 60 min promenad med Yoga-stopp Valfritt bad Liten fika

Rörelsekärlek, djupa andetag, frukost, bad och fika

Endast 595kr per person

Investering

New-30.jpg

Din instruktör

Fannie heter jag som anordnar detta retreat och leder dig genom det. Jag driver Fanniesyoga som digital Yogastudio när jag är reser och bor på olika platser under vintrarna, och håller i Yoga, event och retreats på Smögen under sommarmånaderna.

Min relation till Yogan har varit självklar och stark efter en livsförändrande resa till Indien 2019 där jag utbildade mig till Yogalärare med de mest inspirerande lärarna jag haft.  Efter tre års fortsatt praktiserande och Yogaundervisande åkte jag för ett år sen tillbaks till Indien för att utvecklas än mer och har sedan dess 500RYT i bagaget.

Under mina år av praktiserande och undervisande har jag utvecklat flera olika koncept och ett av de senaste och allra mest omtyckta koncepten, är just att promenera eller jogga lugnt i kombination med "Yoga-stopp". I detta koncept ser vi mer av naturen och stannar upp på platser jag omsorgsfullt valt ut för att du ska få njuta av utsikten på några av mina absoluta favoritplatser på Smögen i kombination med att vi sträcker ut kropparna, stärker balansen eller fördjupar våra andetag. Ett perfekt inslag på ett retreat som detta - då naturen är min största inspiration till allt jag skapar.

Boka din plats

Ord från deltagare på tidigare retreats:

bottom of page