top of page

Press pause

Jag kopplade bort från precis allt denna helg, ute på en farm 2 timmar från Kapstaden och det gjorde verkligen så gott för själen! Total närvaro med djuren, naturen, vyerna och min kille. Djupa andetag, lugna stunder, en bok, flera bad, rödvin och mysiga grill middagar.


Pausen från allt brus och vardagligt surr gav så mycket inspiration, energi och kraft.Och det gör det ju alltid, eller hur?


Det är bara svårt att inse det när man är mitt i ekorrhjulet ibland. Därför är det så viktigt att planera in pauser lite här och var, och inte bara när man är påväg att krascha mentalt eller faktiskt är sjuk, och tvingas stanna hemma/i sängen.


Så varesig du har mycket på ditt bord just nu, eller ej. Kan du planera in några små retreat stunder för dig själv denna vecka, och månad tro? Finns det till och med ett retreat du kan åka på, om så bara för en dag snart? Hoppas det!


Känns det överväldigande och inte alls möjligt? Börja då med ditt andetag. Det är ändå det som är viktigast och kommer ge daglig skillnad, för dig och ditt sinne.


Sätt dig ner en stund, ta några djupa andetag och notera vad som händer om du pausar mellan varje in-ut och ut-in andetag. Pausa, istället för att låta andetagen överlappa varandra hela tiden och upplev vad pauserna gör med dig. Upplev lugnet, upplev djupet. Med hela din närvaro. Om så bara för en paus mellan dina nästa andetag.Ps. Nästa måndag, den 12/12 kl.06.45-07.15 kommer jag hålla i en Yogaklass live via Instagram. Lägg in det i kalendern redan nu och låt det få bli en paus du unnar dig som start på nästa vecka!


Med kärlek,

Fannie

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page