top of page

Transformera ditt liv med Onlineyoga: 21 dagar av Närvaro

Jag är så stolt och glad över att äntligen dela med mig av mitt senaste projekt – nämligen mitt nya Yogaprogram "21 dagar av Närvaro", där jag släpper en ny Yogaklass á 20 minuter dagligen i 21 dagar i rad på medlemssidan här på Fanniesyoga.


I samband med lanseringen av programmet vill jag passa på och berätta om tanken bakom valet av 21 dagar och hur det kan vara nyckeln till att fördjupa din yogaupplevelse.


Närvaro och Yogans Transformationskraft

Yoga är inte bara en fysisk aktivitet; det är en livsstil, en inre resa och en väg till närvaro. Närvaro handlar om att vara fullt närvarande i stunden, att uppleva livet med alla våra sinnen och att släppa taget om stress och oro. Att bli mer närvarande är något vi alla strävar efter i våra liv, och yoga är en fantastisk metod för att uppnå detta. Onlineyoga gör det än mer tillgängligt för dig, oavsett livsstil.


21 Dagar: En Väg till Nya Vanor

Forskning visar att det tar omkring 21 dagar att etablera en ny vana. Självklart varierar detta från person till person och beroende på vad du går igenom i livet just nu, men detta har varit en av de centrala tankarna bakom mitt nya yogaprogram. Genom att erbjuda en strukturerad 21-dagarsperiod bjuder jag in dig till att skapa en regelbunden yoga- och närvaropraktik i ditt liv.


Daglig Praktik: Konsekvens och Engagemang

Att göra yoga varje dag skapar konsekvens och engagemang, och det är i detta kontinuerliga engagemang som transformation kan ske. Det blir en ritual, något du ser fram emot varje dag och som blir en naturlig del av din dagliga rutin. Gör det så tillgängligt som möjligt för dig genom att rulla ut Yogamattan på en plats där hemma och planera in stunderna i din kalender.


En Inbjudan till Dig

"21 dagar av Närvaro" är inte bara ett yogaprogram; det är en inbjudan till dig att utforska dig själv, hitta ditt inre lugn och närma dig livet med medvetenhet och närvaro. Jag är så tacksam att få vara en del av din yogaresa och se hur den utvecklas under dessa 21 dagar.


Låt oss tillsammans skapa en meningsfull och transformatorisk upplevelse som varar långt bortom dessa 21 dagar.


Med värme,

Fannie

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page