1/1
YOGGA
Jogging och Yoga i ett!

Här presenteras något för er ALLA, yogisar som icke-yogisar, löpare som icke-löpare! Vi tar tillsammans en joggingtur ute i naturen, i behagligt tempo med ca: 5-6 Yoga-stop. Total tid ca: 1 timme. Under turen har vi dessutom med plastpåsar så vi samtidigt kan plocka skräp - för att värna extra om miljön!

Lika perfekt för Sotenäsbon som vill uppleva hemmiljön på ett lite annorlunda vis som för turisten som vill upptäcka Smögen utanför "bryggan" då de flesta tillfällena hålls på just Smögen!

Inga tidigare yogaerfarenheter krävs, och joggingen sker i lugnt tempo - med möjlighet att ta ut sig lite extra på slutet (om lust och ork finns)..

Följ vecko-schema via instagram, facebook eller signa upp dig i Fanniesyogas sms-grupp här för att få reda på när nästa YOGGA-klass hålls!

KAJAK OCH YOGA

Tillsammans med Ingela Karlander och mig kan ni hänga med på en oförglömlig Kajakpaddling och Yoga tur. Vi paddlar bland de karga klipporna runt Smögen och genom Smögens hamn. Sedan går vi iland för att yoga och fika på en klipphäll. Efter detta paddlar vi oss tillbaks.

KONTAKT

Mejl: fanniesyoga@gmail.com

Instagram: @fanniesyoga

Facebook: @fanniesyoga

© 2020 Fannie Elveljung