YOGAFLOW

i sommar erbjuder jag dig att hitta ditt

YOGAFLOW med mig på Smögen 

Upplev hur det känns att yoga regelbundet, på en daglig basis genom att boka in dig på ett eller flera YOGAFLOW i sommar!

 

Ett paket YOGAFLOW innehåller fyra eller fem yogaklasser á 60 min under fyra eller fem sammanhängande dagar, med start samma tid varje dag.

 

Startdatum: v.30 måndagen 20/7

Alla klasser sker inomhus på Hrönns Massage & Qinopraktik, Smögen.

 

Varje klass inom ett YOGAFLOW är unik, med olika fokus, andningstekniker och yogapositioner. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av varje flow.

 

Boka in dig på det YOGAFLOW som passar just dig:

Yogaflow Morgonyoga - start kl.08.00 - mån till tors.

Yogaflow 1. Yang - start kl.17.00 - mån till fre.

Yogaflow 2. Yin - start kl.18.15 - mån till fre.

 

Yogaflow Morgonyoga är ett flow av 4 lugna sköna klasser som syftar till att fylla sinne och kropp med go energi inför dagen. Passar både nybörjare och vana utövare. Dessa fyra klasserna á 60 min startar alltid kl.08.00. 

Yogaflow 1. Yang är ett flow av klasser i Hatha flow, vi flödar från position till position med koppling till andetaget. Klasserna boostar din flexibilitet, balans och styrka. Dessa fem klasser á 60 min startar alltid kl.17.00.

 

Yogaflow 2. Yin är ett flow av klasser i YinYoga, där vi landar i positionerna lite länge. Passar särskilt den som idrottar mycket i övrigt eller har en stressig vardag. De fem klasserna á 60 min startar alltid kl.18.15.

 

Ett paket YOGAFLOW á 4 eller 5 klasser kostar endast 500kr och betalas på plats!

BOKA YOGAFLOW

Fyll i uppgifterna nedan för att genomföra bokning

VIKTIGT: Bokning av kursen är personlig och bindande men i dessa tider med COVID-19 har jag överseende med plötslig sjukdom och symptom känning, därav kommer du som plötsligt blir sjuk eller känner dig minsta lilla krasslig inte att debiteras trots bokning. För dig och oss alla är det bättre om du istället stannar hemma. Om du under veckan får symptom eller liknande så debiteras du endast 120 kr/gjord klass.

 

OBS! Minst 5 bokningar per YOGAFLOW behövs fredagen 17/7 för att det aktuella flowet ska ske.