top of page

Nymåne och vänlighet

Idag, måndagen den 13 november är det både nymåne och den internationella vänlighetsdagen. Jag hoppas att denna härliga dag redan börjat bra för dig och att du nu kan planera in veckans Yoga och meditation för att vara extra snäll mot dig själv!


Nymåne

Inom astrologi symboliserar nymånen början på en ny energicykel, eftersom det är början på en ny måncykel (som är 29,5 dagar lång). Nymånens fas ses ofta som en inbjudan att bryta sig loss från det förflutna, och fokusera på nya mål och perspektiv.

 

Dagens nymåne infaller i Skorpionens tecken vilket i sin tur påminner dig om vikten att bjuda in mening och passion i allt du gör.

 

Hur kan du göra det idag och denna kommande vecka, samt månfas?


Vänlighet och kärlek

I linje med den internationella vänlighetsdagen vill jag dessutom påminna dig om att vara snäll mot dig själv. Självkärlek är grunden till att sprida kärlek och vänlighet till andra. Så låt oss vårda oss själva, för att därifrån utstråla kärlek till andra imorgon och framöver. Här kommer de fyra förslag till att praktisera mer självkärlek som jag tipsade om här på Instagram förra veckan. Jag hoppas de inspirerar dig till mer självkärlek.

 

1️⃣ Lyssna på dig själv:

 

Ta dig tid att förstå dina känslor, behov och drömmar genom att fundera, lyssna inåt och svara på det du behöver.


2️⃣ Ge dig själv vila och återhämtning:

 

Unna dig själv pauser för att ladda batterierna, vila ut och återhämta dig både fysiskt och mentalt.


3️⃣ Skapa gränser:

 

Lär dig att säga nej när du behöver det och sätt sunda gränser för att skydda din energi och välbefinnande.


4️⃣ Praktiska handlingar:

 

Gör mer av det du älskar och som gör dig glad. Det kan vara allt från att läsa en bok du längtat efter, utföra en rolig träningsform, unna dig din favoritmat, en spa-dag hemma, sträck-kolla en serie eller umgås med nära och kära.


Avslutningsvis,

så kommer här veckans förslag på Yogaklasser som du kan unna dig själv via medlemssidan här på fanniesyoga.com (du får alltid 7 dagar gratis prova på, och mer info finner du via https://www.fanniesyoga.com/medlemskap)


Önskar dig en underbar vecka,

Fannie

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


bottom of page