top of page
 • Facebook
 • Instagram

- DIN YOGASTUDIO HEMMA

Yoga, meditation, hälsa och välmående när som helst, vart du än är

Perfekt för dig som:

_DSC2260.jpg

Är stressad i vardagen

Behöver göra något åt stelhet och smärta i kroppen

Vill utveckla din fysiska och mentala balans, styrka och flexibilitet

Längtar efter en att enkelt skapa en morgon, lunch eller kvällsrutin

Behöver verktyg för att hantera stress bättre

Vill hålla dig skadefri

Vad medlemmar säger:

_DSC2333.jpg

"Kan varmt rekommendera Fanniesyoga, så härligt och bra för kropp och själ"

- Medlem Fanniesyoga online

Börja gratis i 7 dagar

Välj därefter mellan 3 olika prisplaner

där du betalar via autogiro månadsvis, halvårsvis eller helårsvis för ditt medlemskap

 • FANNIESYOGA MEDLEM

  1 140kr
  Varje år
  95 kr/månad
   Prova gratis i 7 dagar
 • FANNIESYOGA MEDLEM

  810kr
  Var 6 månad
  135 kr/månad
   Prova gratis i 7 dagar
 • FANNIESYOGA MEDLEM

  175kr
  Varje månad
  175 kr/månad
   Prova gratis i 7 dagar

175 kr/månad

Betalas månadsvis

Fanniesyoga medlem Online

135 kr/månad

Betalas 810 kr var 6e månad

Fanniesyoga Yoga online

95 kr/månad

Betalas 1140 kr var 12e månad

Yoga för nybörjare online

Drivkraften bakom Fanniesyoga Online

_DSC2267.jpg

Under hösten 2020 började jag, Fannie, undervisa Yoga online och har sedan dess haft förmånen att undervisa såväl privata kunder som grupper och företag, genom livesessioner och förinspelade klasser.

Redan då insåg jag den potential Onlineyoga har. Inte som en ersättare till den traditionella Yogan som utövas i grupp på en fysisk plats, men som ett fantastiskt fint komplement. Ett komplement som underlättar det rutinmässiga utövandet och gör Yogan mer tillgänglig, både tidsmässigt och ekonomiskt.

Denna insikt tillsammans med stor passion har varit drivkraften bakom utvecklandet till denna Digital Yogastudio, där mitt mål är att inspirera dig och vägleda dig mot mer närvaro och medvetna rörelser, vart än du befinner dig.

Här finns det space du behöver för att du enkelt ska få guidning till din Yogapraktik och utveckla den genom mer rutin, hemma och på resande fot.

 

Min vision är att hjälpa dig etablera en regelbunden yogapraktik och utveckla den genom en stabil rutin. För allra mest utveckling och personlig transformation sker genom att dagliga rörelser och medvetna andetag.

 

Lär känna din instruktör, Fannie:

Fannie är grundare och ägare av Fanniesyoga sedan 2019 då hon gjorde en livsförändrande resa till Indien för att utbilda sig till Yogalärare efter år av utmaningar kring prestationsångest, stress, kost och träning. Som tidigare fotbollsspelare och passionerad hobby-löpare har hon alltid haft stor passion för rörelse, men det var först när Yogan kom in i hennes liv som hon började finna balans i sin träning och äntligen hålla sig fri från skador. Yogan har också haft en betydande inverkan på Fannies mentala balans, förmåga att hantera stress och prestationsångest samt att följa sitt hjärtas längtan när det kommer till livsstil, äventyr och resor. Hon lever ett liv på resande fot, runtom Latin Amerika och Afrika varifrån hon med tiden utvecklat sin Online Yoga plattform. Med stor passion för rörelse, natur och hav utvecklar hon koncept, klasser och retreats med syfte att utforska mer av det som finns inom oss själva i samklang med det som fysiskt befinner sig utanför oss, som hav, skog, berg och andra människor. Fannie brinner för rörelse, naturen och havet. Hon skapar koncept, leder klasser och anordnar retreats med syfte att utforska det som finns inom oss i harmoni med det som omger oss fysiskt, såsom hav, skogar, berg och andra människor. Med utgångspunkt i Hatha Yoga, grunden av all praktisk Yoga, med stark betoning på andetaget bjuder hon in till en praktik öppen för alla. Hos Fanniesyoga finner du allt från Online Yoga, Holistisk Hälsocoachning, Retreats i Sverige och på Island, Reiki Healing samt Yogaklasser på Smögen under sommaren. Allt med syfte att skapa mer balans och bättre välmående genom medvetna rörelser och andetag. Såväl genom tuffare, mer fysiskt krävande Hatha Flow klasser till lugna flöden, Yin Yoga och meditationer av olika slag. Målet är att skapa en plats för dig att öka din närvaro genom de olika skedena i livet. Det handlar om att släppa taget om det som tynger dig och skapa utrymme för att välkomna mer av det du önskar i ditt liv. På så sätt kan du förverkliga dina drömmar och aktivt forma din verklighet.

bottom of page