top of page
New-26.jpg

Yogaretreat online

med Fannie

lördagen den 11/11

En morgon fylld av inspiration och fördjupning

För omkring tre år sedan började jag undervisa Yoga online och är så tacksam över att dagens teknik gör att vi kan Yoga tillsammans, hålla kontakten och skapa stunder av Närvaro ihop trots att vi inte fysiskt befinner oss på samma plats. Nu är det dags att fördjupa upplevelsen än mer.

Därför vill jag nu bjuda in dig, till en förmiddag av Hatha Yoga online lördagen den 11/11, där du får tid och vägledning till att utforska mer av din kropp, ditt andetag och ditt sinne.

Upplägg för dagen

Vi kommer börja morgonen med en kort introduktion, sedan guidas du in till 60 minuter av mjuk morgonyoga. Därefter får du lära dig om grunderna i Hatha Yoga medan du äter frukost av eget val (du får receptförslag på förhand). Efter det guidas du in till en 90 minuters Hatha Flow klass med fokus på bakåtböjningar. Klassen avslutas med en kort Yoga Nidra innan vi rundar av morgonens Yogaretreat vid 12.30.

För vem?

Retreatet är utformat för dig som har tidigare erfarenheter av att utöva Yoga. Du behöver inte vara avancerad utövare, men får mer ut av dagen ifall du tidigare gjort lite Yoga.

Om du är nybörjare och intresserad av att vara med rekommenderar jag dig att först prova på medlemssidan här på Fanniesyoga och gå igenom några grundläggande klasser. Du får alltid 7 dagar gratis prova på och behöver du mer info och guidning kring detta finns jag alltid bara ett meddelande bort.

Praktisk info

Lördagen den 11/11

Datum

Schema Kl.08.30 Incheckning och välkomnande Kl.08.45 Morgonyoga med mjuka flöden Kl.09.45-10 Kort paus för att ta fram frukost Kl.10 Frukost och workshop/föreläsning inom Hatha Yogans grunder med följande Q&A Kl.11.00 Hatha Flow 90 minuter med fokus bakåtböjningar - vi går igenom grunder och teknik 12.30 Vi rundar av retreatet

Start kl.08.30, avslut kl.12.30

Online via Zoom

Plats

Ingår Totalt 150 min Yoga En workshop inom Hatha Yoga + en online workbook Receptförslag till frukosten

Hatha Yoga, fördjupning

Medlem: 290kr, Icke-medlem: 390kr

Investering

New-30.jpg

Din instruktör

Fannie heter jag som anordnar detta Online-retreat och leder dig genom Yogan och workshopen. Jag driver Fanniesyoga som digital Yogastudio när jag är utomlands under vintrarna, och håller sedan i Yoga och event på Smögen under somrarna.

Min relation till Yogan har varit självklar och stark efter en livsförändrande resa till Indien 2019 där jag utbildade mig till Yogalärare med de mest inspirerande lärarna jag haft. Jag praktiserar fortfarande sporadiskt med mina lärare därifrån online, och åkte tillbaka i våras för att utveckla mitt undervisande än mer och har sedan dess 500RYT i bagaget.

Under mina år av praktiserande och undervisande har jag utvecklat en stark förkärlek till bakåtböjningar. Mycket på grund av att de ständigt utmanar mig, men också för att de väcker mycket känslor och har hjälpt mig på min resa till mer acceptans och kärlek. Därför har jag valt att rikta in detta första onlineretreat till att fokusera på hjärtat och således mer bakåtböjningar, och dela med mig av mina lärdomar och tips till hur du kan utveckla denna del av din praktik.

Inför retreatet delar jag även frukostrecept som jag hoppas du kan få användning för denna dag och i fortsättningen.

Vad medlemmar på Fanniesyoga säger:

Boka din plats här

New-26.jpg
New-17.jpg
New-22.jpg
bottom of page