top of page
_edited.jpg

Decembertreat

med Fannie på Smögen

Lördagen den 9/12

En efterlängtad dag tillsammans på Smögen

Unna dig en välbehövlig paus i decembermörkret innan jul och nyår tillsammans med Fannie på Hrönns Massage & Qinopraktik. Det blir ett retreat fyllt av återhämtning, värme och ljus, för dig som behöver ladda batterierna och känner behov av en dag helt fri från måsten och prestation.

Upplägg för dagen

Vi börjar med en mjuk flödande klass, därefter serveras frukostfika och te. Du guidas in till en guidad meditation som avslutas med en fin liten reflektion såhär i slutet av året.

 

Vi fortsätter sedan med en lång kombinerad Hatha Flow och YinYoga klass med Reiki Energi och en extra återhämtande stilla vila. Allt för att du ska få bästa möjliga energipåfyllning.

För den som vill promenerar vi sedan (oavsett väder) till Coza Café där du då erbjuds en valfri matig sallad inkl.kaffe och te. Fannie kommer vara med och umgås här. Men detta är en helt valfri del av retreatet. Promenaden tar ca 30 min enkel väg.

För vem?

Retreatet är utformat till att både nybörjare och vana utövare ska kunna vara med och få ut så mycket som möjligt av dagen. Det kommer finnas flera alternativ i klasserna så att du kan anpassa nivån utefter din kropp just denna dag.

Praktisk info

Lördagen den 9/12

Datum

Schema Kl.08.30 Välkomnande Guidad meditation följt av morgonyoga med mjuka flöden, 60 min Frukostfika, te och mingel Hatha Flow 60 min följt av YinYoga med Reiki energi 75 min (kort paus däremellan) Kl.12.30 gemensam avslutning Valfri fortsättning för den som vill: Promenad över Smögenbron till Kungshamn och Coza café för lunch och häng där

Start kl.08.30

Hrönns Massage, Hassleösundsvägen 5 Smögen

Plats

Ingår 120 min flödande Yoga 75 min YinYoga Guidad meditation Reiki Energi Frukostfika och te Valfritt: lunch inkl.bröd och kaffe på Coza café

Djup återhämtning och energipåfyllning

490kr utan lunch, 590kr med lunch

Investering

New-30.jpg

Din instruktör

Fannie heter jag som anordnar detta retreat och leder dig genom det. Jag driver Fanniesyoga som digital Yogastudio när jag är utomlands under vintrarna, och håller sedan i Yoga och event på Smögen under somrarna men kommer i december hem för en månad och vill gärna passa på att skapa närvaro med er på plats då.

Min relation till Yogan har varit självklar och stark efter en livsförändrande resa till Indien 2019 där jag utbildade mig till Yogalärare med de mest inspirerande lärarna jag haft.  Efter tre års fortsatt praktiserande och Yogaundervisande åkte jag i våras tillbaks till Indien för att utvecklas än mer och har sedan dess 500RYT i bagaget.

Under mina år av praktiserande och undervisande har jag utvecklat flera olika koncept och ett av de senaste och allra mest omtyckta koncepten, som kom till efter min Reiki healer utbildning 2022 är "YinYoga med Reikienergi". I detta koncept kombinerar jag den återhämtande YinYogapraktiken med den lugna, mjuka Reiki energin och ger dig som deltagare en fantastiskt fin och djup återhämtning. Ett perfekt inslag på ett retreat.

Ord från deltagare på tidigare retreats:

Boka din plats här

New-26.jpg
New-17.jpg
New-22.jpg
bottom of page