FÖRETAGSYOGA

I dessa tider, där många utför sina arbeten hemifrån är längtan efter gemenskap, rörelse och vardagliga 'evenemang' stor. Hör av er till mig om ni vill anordna ett tillfälle av Yoga för er arbetsplats, eller boka ett skräddarsytt Företags-yoga program av mig. Jag är flexibel och öppen för bokningar februari ut, så passa på! :)

PRIVATKLASS

Jag erbjuder privatklasser för den som vill fördjupa sin praktik extra, inom Hatha, Vinyasa eller Yinyoga. En timma kostar 450 kr, på Hrönns Massage & Qinopraktik, utomhus på Smögen, alternativt online om det passar dig bättre. Kontakta mig via mail, instagram eller facebook för bokning. 

 

Paketpris för tre privatklasser á 60 min + tre olika skräddarsydda program (ex.ett morgonflow, en Yinyoga klass och en utmanande yogaklass) för att fortsätta utveckla din egna praktik på egen hand efteråt för 1200 kr.

GRUPPBOKNING

Samla ihop ett gäng vänner, familj eller kollegor för en privat gruppklass i den yogaform som passar just er!

Kostnad 1200kr/timme, yogamattor finns att låna på plats, på Hrönns Massage & Qinopraktik. Vid önskan kan jag hålla klassen online för er, till ett reducerat pris! Hör av er.

I salen hos Hrönns tar jag emot max 7 personer pga nuvarande restriktioner - undantag kan göras om ni vill utföra klassen online, utomhus eller i en större lokal.

KONTAKT

Mejl: fanniesyoga@gmail.com

Instagram: @fanniesyoga

Facebook: @fanniesyoga

© 2020 Fannie Elveljung